Trainingsweek zit erop: ready to take off! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melanie Grunsven - WaarBenJij.nu Trainingsweek zit erop: ready to take off! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melanie Grunsven - WaarBenJij.nu

Trainingsweek zit erop: ready to take off!

Door: Melanie van Grunsven

Blijf op de hoogte en volg Melanie

21 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Het aftellen is begonnen! De heftige -maar érg leuke en leerzame- trainingsweek in het KNVB-complex in Zeist zit er alweer op! Over ca. 3 weken stap ik al (met héle leuke collega's!!) in het vliegtuig naar het Caribische paradijsje van de Middellandse Zee: Ibiza!

Afgelopen zondag begon de trainingsweek en die was zwaarder dan ik had verwacht! Ook komt er véél meer bij het vak kijken dan ik in de gaten had (maar dat is helemaaal niet erg). We zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat getraind in vakken als: Communicatie, Sales, Marketing, klachten, administratie en systemen, welkomstinformaties, transfers, traffic, social media (ja we gaan óók 'n Ibiza-FB én Ibiza-Twitter bijhouden) en we hebben onder meer training gekregen in hoe om te gaan met Alberto Stegeman; die fijne man van 'Red Mijn Vakantie' die zomaar op de stoep kan staan! Verder hebben we onze welkomstinformaties geoefend en rollenspellen gedaan die kritisch werden beoordeeld. Naast al het harde werk was het ook een hele leuke week! Een groep van 75 (uit 800 sollicitanten!!) nieuwe reisleiders en later sloten de 'oude' reisleiders die dit jaar ook weer op bestemming zijn, bij ons aan. 's Avonds in de bar was het uiteraard een gezellige boel met enkel über enthousiaste en sociale mensen met allemaal één doel; rijk worden aan beleving en veel plezier hebben deze zomer.

Ook heb ik mijn team leren kennen en ik kan alleen maar zeggen dat ik een héle goede eerste indruk heb! Met Petra (24) ga ik Ibiza volledig 'runnen' voor Sunweb Vakanties. Esther (36) is er ook vanuit Sundio Group, namens Sudtours, en zij krijgt van mei tot en met augustus versterking van Annuschka (21) die gaat werken voor de merken Sudtours en GOGO. Hoogstwaarschijnlijk komt er ook nog iemand extra van GOGO om ons team te komen versterken in juli en augustus. We zijn er in elk geval met 2 Noord-Hollandse dames en 2 echte Brabantse (kei gezellug!!) en hebben alle 4 dezelfde (BREDE!!) interesses: zon, zee, strand, uitgaan, mensen, sociaal zijn, shoppen, uitgaan, natuur, stappen, cultuur, uitgaan, avontuur, sportieve activiteiten, stappen en.. uitgaan! Geen wonder dat ze ons op Ibiza hebben 'geplaatst', want wij vinden bijna álles leuk, incl. uitgaan! (En waar ter WERELD kan je dat nou beter dan op Ibiza...?? :)!)

Samen met Petra en Esther woon ik in een mooi gemeubileerd appartement middenin Ibiza-stad (daar waar de meeste Nederlanders verblijven tijdens hun vakantie op Ibiza). We hebben allemaal eigen slaapkamers en een eigen auto omdat we alle drie werkzaam zijn op het héle eiland en niet enkel op één plaats, zoals Chersonissos of Albufeira.

Ook hebben we onze kleding ontvangen; een complete nieuwe collectie deze zomer. Niet meer de van-tv-bekende rode broeken en rokken maar spijker! Sunweb straalt op deze manier iets 'casuals' en toegankelijks uit. Of ik er persoonlijk fan van ben daar ben ik nog niet helemaal uit... ik vond rood-wit meer 'merk' dan dit met spijker.. maar 't zit allemaal prima en dat is het belangrijkste onder die warme zon!

Nu mijn werk bij Stip Reizen, Younique Travel en mijn laatste schilderijen afronden en die koffers maar eens gaan pakken want voor ik het weet is het 15 april 09:40uur en vertrekt onze Vueling 'kist' (vliegtuig in vakjargon) naar Ibiza. In die kist zitten in elk geval 3 hele enthousiaste meiden die voorlopig geen vliegtuig terug nemen ;-). We mogen maar liefst 65kg (incl. handbagage) meenemen, super! Bij Neckermann mogen de reisleiders bijv. maar 30kg meenemen en onze collega's 40kg. Geen idee waarom wij dit gelukje hebben maar we zijn er blij mee! We vliegen op Barcelona en moeten daar de hele dag wachten om vervolgens 's avonds laat door te vliegen naar Ibiza. Dus misschien maar even een bezoekje aan de Ramblas plannen tussendoor?

Ik vind het héél erg leuk als jullie ook reacties achterlaten :). Graag achternamen erbij want veel namen in mijn vriendenkring zijn dubbel! Gracias amigos y amigas!!

Veel liefs,

Melx

• 21 Maart 2012 - 22:02

Kiki:

Mellllll ooo ik ben zo jaloers!! Je gaat het vast onwijs leuk hebben en ik zal proberen of ik je een keertje kan opzoeken!! Veel plezier!!

• 21 Maart 2012 - 23:16

Sven:

enjoy meid en vooral veel plezier
    x

• 22 Maart 2012 - 03:48

Niek:

Klinkt super!!!

Gaat allemaal goed komen da weet ik zeker!

X

• 22 Maart 2012 - 08:30

Eline Lohstroh:

Mel! Dat klinkt echt super!! :) Het gaat vast een te gekke tijd voor jullie worden daar!! xx Eline

• 22 Maart 2012 - 10:08

Nicole Cardinaels :

Erg leuk te lezen !

heel veel succes Melanie
    maar ik ben ervan overtuigd dat dat jou gaat lukken ! Have fun meid

Liefs Nicole
    Hi reisbureau de Ruwert te Oss

• 22 Maart 2012 - 10:46

Alexandra Langeveld:

Ha meid, ik had al wat gehoord van Eline over je grote avontuur maar als ik het zo lees gaat dat wel helemaal goedkomen!! Klinkt erg goed allemaal! Heel veel plezier daar en ik ga je verhalen in de gaten houden :) xx

• 22 Maart 2012 - 12:08

Remko:

Hee Mel,

wat een leuk artikel. Volgens mij vind je uitgaan wel heel erg belangrijk :)
    Geniet ervan daaro en van de mooie dingen van het leven!

Tot snel x

Grtz

• 22 Maart 2012 - 17:04

Johanna:

Nou melanie, dat klinkt goed!!! Een hele fijne tijd op Ibiza , en ik hoop dat je er als een hele fijne tijd op kunt terug kijken later. We laten ons op de hoogte houden van je wel en wee. Geniet er van!

• 22 Maart 2012 - 20:01

Margriet:

Wat leuk Melanie! Heel veel plezier!! Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen. Ik zal je verhalen zeker volgen!

x Margriet

• 27 Maart 2012 - 10:59

Anouk:

Haa nichtje!

Dat klinkt heel enthousiast :D! En ziet er goed uit hoor ;). Het is al bijna zover!!
    xx

xx...

"L"

• 31 Maart 2012 - 07:29

Bart Verhaak:

Heb je mailtje gelezen mel! ziet er goed uit en gaat ook helemaal goed komen met jou. Als ik ooit geld en tijd over heb kom ik je opzoeken met kees hebben we besloten:P

Have fun mell!