Met b-day in Cabrio naar Spa! - Reisverslag uit Ibiza, Spanje van Melanie Grunsven - WaarBenJij.nu Met b-day in Cabrio naar Spa! - Reisverslag uit Ibiza, Spanje van Melanie Grunsven - WaarBenJij.nu

Met b-day in Cabrio naar Spa!

Blijf op de hoogte en volg Melanie

09 September 2012 | Spanje, Ibiza

Lieve allemaal,

Het is weer hoog tijd voor een update over mijn belevenissen op het paradijselijke Ibiza! Zoals jullie via Facebook vast hebben meegekregen heb ik vorige week de tijd van mijn leven gehad op dit mooie eiland! Bezoek van mijn lieve Bart, jarig zijn op Ibiza en heerlijk vakantie gevierd op dit mooie eiland!

Op 30 augustus mocht ik Bart dan éindelijk weer ophalen van de luchthaven! Met een lief bordje stond ik te wachten, zó lief dat ik voordat hij naar buiten kwam al twee Engelsen om mijn nek had hangen: ‘Baby finally!! I’ve missed you so much!!’ kwam eruit met kusjes op mijn wangen haha, heel grappig…………………… Insane die dudes! Maar ik had deze keer wel écht mijn eigen Hello, Goodbye moment op de luchthaven want mijn lieve reus kwam al naar de aankomst haal voordat hij zijn koffer had opgehaald, hij kon niet meer wachten!! Het was heerlijk om elkaar weer te zien na ál die telefoontjes, smsjes en Skype-gesprekken. We zijn de eerste dag meteen goed gestart. Na even relaxen op een mooi strandje zijn we mijn verjaardag gaan vieren met mijn collega’s en concullega’s. Ik had een leuk tapasrestaurantje aan zee gereserveerd voor de hele groep en Petra heeft ervoor gezorgd dat er een prachtig versierde tafel op ons stond te wachten inclusief zonnebloemen, slingers en vlaggetjes, súperleuk! Er werd luidkeels voor me gezongen, naast de lekkere hapjes werd ik ook nog eens verwend met van allerlei leuke cadeautjes, inclusief een gigantische wensballon waar iedereen wat op had geschreven en als toetje kreeg ik een taart met jawel, 24 kaarsjes!!! Wowww wat veel!!! De hele taart stond vol! Tja.. ik moet er aan geloven, vanaf nu ga ik toch écht ’n dagje ouder worden……. Na het etentje deden we met z’n allen een poging de wensballon op te laten stijgen op het strand maar helaas begon het op dat moment te druppelen.. mijn wensen zullen dus niet uitkomen en mijn ballon viel voor aan de branding in zee..:(: mijn wensen vielen in het water… Maar het was een fantastisch gebaar en mijn grootste wens voor toen was uitgekomen en de hele week bij me :)! We hebben de avond afgesloten met een champagne-toost en een drankje in de Gay Scène van Ibiza-Stad.

Op 31 augustus gingen de flessen champagne om 00.00uur eveneens open (ja het was écht een groot feest hier), want toen was ik dan écht 24 jaar geworden! Naast de champagne leek het Bart en mij ook wel leuk samen aan de waterpijp te gaan (een cadeautje van Beachcafé De Tulp), en er nog ’n Mojito’tje naast te drinken. Erg leuk ja.. tot de volgende ochtend. Kotsmisselijk werd ik wakker, op 1 september! Een beetje mijn eigen schuld… ik als niet roker probeerde Bart (inmiddels ook niet roker, apetrots ben ik!) bij te houden! Die harde hijsen vonden mijn longen en maagje niet zo leuk.. Ik kon me ‘s ochtends niet bewegen van beroerdheid dus ik maakte Bart maar even wakker. Hij ging een danoon’tje voor me halen want hij was van mening dat ik écht iets moest eten. Een paracetemol kreeg ik er onder geen voorwaarde in dus hij heeft hem geprakt en door het danoon’tje geroerd. Gadver wat een smerige smaak! Tijdens de laatste hap hield ik het dan ook niet meer en een sprintje naar de wc was noodzakelijk………. De eerste keer dat ik moest k*tsen op Ibiza, op mijn eigen verjaardag! Om 9.15u ’s ochtends, het tijdstip dat ik 24 jaar geleden geboren ben!!! Maar gelukkig kwam alles eruit want ik voelde me daarna weer helemaal kiplekker dus we konden ONZE verjaardag beginnen. Omdat Bart begin oktober jarig is en ik dan nog op Ibiza ben vonden we het een uitstekend plan om onze verjaardagen hier samen te vieren. Daarom had ik ook wat verrassingen voor Bart in petto! Ik stelde voor ’s ochtends even taart te gaan halen voor de collega’s en vroeg Bart even mee te rijden. Helemaal niets had hij in de gaten toen ik plankgas naar de luchthaven reed waar Europcar vlakbij zit gevestigd. Hij keek niet eens op toen ik zei dat ik de taart even uit de koelkast ging halen bij Europcar terwijl ik mijn lach bijna niet in kon houden! Omdat ik dit seizoen zoveel auto’s heb verhuurd samen met mijn collega’s (met z’n 3tjes hebben we meer verhuurd voor Europcar dan het veel grotere team op heel Mallorca bij elkaar, bravo voor ons ), mocht ik een dagje de Cabrio mee op pad nemen! Wauw!!! Ik dacht dus meteen aan de grote dag, 1 september. Toen ik de auto uit stapte ‘om de taart te halen’ sprak ik snel met Chief Javier af dat ik de schitterende spierwitte Volkswagen Cabrio 24 uur mee zou krijgen. Pas toen ik Bart ging halen met de vraag of hij me kon helpen de doos taart te sjouwen kreeg hij argwaan…. ‘Zóveel collega’s heb je toch niet, Mel…?’ En daar stond ie; de Cabrio! Bart was meteen hélemaal in zijn element en binnen 5 minuten zaten we alweer op de snelweg, in Cabrio! Te gek! Toen zijn we naar ’n heerlijk strandje gereden waar we vrij snel in slaap vielen en om half 2 schoot ik wakker; shit, verrassing twee!!! Ik had een middagje Spa geregeld met voor beide een massage in zo’n schitterende ruimte met twee massagebedden naast elkaar, jacuzzi achterin de ruimte, bloemetjes, kaarsjes.. je kent ’t wel van Temptation Island op tv! Maar om 14.00uur moesten we er zijn! Snel maakte ik Bart weer wakker en zei dat ik een envelopje had gevonden in mijn tas! Slaperig opende hij de voucher en binnen 2 minuten stond hij ‘All Set’ te popelen om de Cabrio weer in te gaan en naar de nieuw geopende Spa te rijden. Helaas hadden we niet al te best weer op Ibiza (terwijl het in Nederland stralend was!!). Gelukkig geen regen maar wel bewolking, maar toch mocht dat de Cabrio-pret absoluut niet drukken! Maar de middag Spa kwam dus als geroepen! Omdat ik de dames van de Spa ken i.v.m. mijn werk mochten we zo lang blijven als we wilden en de massages waren heerlijk! ’s Avonds zijn we samen naar het schitterende strandje Cala d’Hort gereden waar we heerlijk hebben gegeten in een prachtig visrestaurantje aan zee met uitzicht op de magische rots Es Vedra. De cadeautje’s kwamen op tafel en later ook op het strandje waarvoor mijn lieve schatje lampionkaarsjes mee had genomen, een romantisch muziekje, een dekentje en zelfs kussens! Ook toen kwam er een reuze wensballon uit waar we allebei een wens aan hingen en deze keer ging hij wel de lucht in! Een immens groot rood hart, wauw! En een laatste champagne-toost voor onze verjaardagen werd een feit .

Verder hebben we o.a. een heerlijke catamarantocht gedaan op zee (waarbij we allebei in slaap vielen en behoorlijk zijn verbrand), hebben we uitgebreid geluncht bij Beachclub Amante, superluxe aan zee, heb ik het bruisende St. Antonio laten zien, hebben we meerdere sunsets bekeken, zijn we ’n paar uurtjes naar Beachclub Blue Marlin geweest met Roy en zijn vriendinnetje uit Den Bosch die ook weer op Ibiza te vinden waren, we hebben heerlijk gepicknickd op het superromantische strandje ‘Benirras’ waar de hippies elke avond bij zonsondergang de dag af komen sluiten met getrommel en jongleerkunsten, we hebben de hippiemarkt voor de tweede keer bezocht, we hebben zelf een prachtige fotoshoot gedaan in D’Alt Vila (Oude Stad van Ibizsa-Stad) en als klapper op de vuurpijl had ik een tripje Formentera geregeld voor de laatste dag. Met ons excursiebureau konden we op en neer varen en aldaar huurden we een scootertje om op eigen houtje dit mooie ‘Caribische Paradijsje van de Middellandse Zee, zegt men..’ te ontdekken. Na een bezoekje aan de hoofstad St. Francesco hebben we de vuurtoren bezocht, zijn we naar het hoogste punt van het eiland gereden en hebben we heerlijk geluncht en op een werkelijk paradijselijk strandje bijgeslapen.

In het begin van de week dacht Bart onze spulletjes veilig te stellen door van binnenuit mijn kamer op slot te draaien en hem dan achter zich dicht te trekken! ’s Avonds kreeg ik hartkloppingen toen mijn deur niet meer open ging! Hoe kon dat nou? Er zit niet eens een slot in aan de buitenkant!!! Gelukkig heeft mijn kamer een eigen badkamer ín de kamer en die badkamer heeft een raampje! Van jawel… 50 bij 30cm……. Als ukkie van de groep mocht ik door het raampje klimmen (en dat viel niet mee nee want het was vrij hoog..) en de deur vanuit binnen weer openen. Fieuwwwww!

After all was het écht een geweldige week op Ibiza en heb ik van het begin tot het eind enorm genoten van onze vakantie!! Lieve collega Petra heeft een heleboel werkzaamheden van me overgenomen zodat ik écht ’n paar daagjes vrij was toen Bart er was, en hetzelfde doe ik nu voor haar noudat haar moeder hier is. Het is dus echt even ontzettend knallen nu maar dat is het dik en dubbel waard geweest! Daarnaast zijn we nog steeds volledig volgeboekt op Ibiza dus tot eind september loopt het hoogseizoen nog in volle gang door hier, dus niks ‘relaxen noudat het september is, zoals ik uit vele Nederlandse hoeken het bevel krijg..’.

Daarnaast is mijn vertrekdatum bekend! Samen met de collega’s vlieg ik op zaterdag 27 oktober terug naar Nederland na een fantastisch (ruim) half jaar Ibiza! Op 8 november hebben we ons eindgesprek en dan zit het er helemaal op en wordt het tijd voor een nieuwe job! (Alle tips en mogelijk geschikte vacatures zijn welkom in mijn email ).

Voor nu nog een hele fijne zondagmiddag en –avond allemaal! Bijpassende foto’s bij dit verhaal vind je terug op Facebook aangezien ik mijn fotolimiet heb bereikt op waarbenjij.nu. Onderaan in het mapje ‘Ibiza Sunweb 2012’ zijn de foto’s van onze droomvakantie te vinden.

Hasta Lluego!

Melanie

• 09 September 2012 - 15:23

Marloes Vissers - Vd Koolwijk:

Hoi Melanie,

Weer een fantastisch verhaal en dat met een trage computer. Het verhaal van het badkamerraampje is bekend. Mijn zus heeft hetzelfde meegemaakt, nadat ze de huissleutel was vergeten. Klemde de deur van de toilet moest ze er weer uit en door het andere raampje weer naar binnen, haha.

Stiekem zul je Ibiza straks gaan missen. Maar je hebt dan wel een hele leuke afleiding thuis... Je familie zal ook blij zijn dat je weer thuis bent. Wie had gedacht dat jij de liefde van je leven ook op Ibiza zou tegenkomen. Magisch land, voor Ton en mij is het alweer 7 jaar geleden. En inmiddels getrouwd en een prachtig kindje. Wie weet wat de toekomst voor jullie in petto heeft ;)

Succes met de laatste weken en kijk uit naar je mogelijke laatste blog. Ik zit niet meer echt in je branche maar mocht ik iets horen dan laat ik het weten.

Groetjes Marloes

• 09 September 2012 - 16:44

Mam:

Hey poeske,
    Je zal het vast saai vinden, maar wederom...wat heb je dit verhaal wéér fantastisch geschreven ! Je enthousiasme en gelukzalige gevoel knalde hier bijna van mijn beeldscherm terwijl ik je verhaal zat te lezen. Fijn dat jullie zo'n heerlijke week gehad hebben samen en dat je zo'n leuke verjaardag gehad hebt met mooie herinneringen die niemand je ooit nog af kan nemen :) Ik ga vanaf nu beginnen met het aftellen van de dagen tot het moment dat je weer thuis komt :) Voor the time being....nog lekker blijven genieten van de laatste periode dat je nog daar bent.

Dikke kus,

Mam :)

• 09 September 2012 - 18:40

Bart:

Hey skattie!

Wat een heerlijke blog! Als ik het zo lees wordt ik weer helemaal enthousiast! Wat was het toch gaaf en wat hebben we veel gedaan, echt niet normaal! Deze 5 dagen bestonden uit alleen maar hoogtepunten. We hebben dan ook echt alles gedaan wat we maar konden bedenken. Nu nog maar anderhalve maand en dan sta ik jou op te wachten op Schiphol; Voor een nieuw avontuur.....samen de gure koude winter in! Lieve schat, zet m op nog ff en ik mis je...

xxx

• 10 September 2012 - 10:35

Eline:

Haa Mellie!

Super leuk verhaal weer! Jullie hebben je wel vermaakt daar op Ibiza! ;) Veel succes met de drukte, nog even een paar weken knallen en genieten!!

xx Elien

• 10 September 2012 - 13:12

Susan:

Heej Mel,

Wat heerlijk dat jullie samen zo hebben genoten, echt een droom vakantie!!!
    De tijd gaat echt snel, nog een paar weken en dan ben je alweer in Nederland,
    dus geniet nog goed daar op Ibiza, echt leuk om je verhaal weer te lezen,
    ik zal je verhalen wel gaan missen, have fun!!!

xx Susan

• 10 September 2012 - 13:54

Peter En Debby:

Hallo Melanie,

Weer een super leuk verhaal!! Aan het verhaal telezen heb je het nog steeds super veel naar je zin en geniet je van elk moment, dat moet je ook blijven doen!
    Aangezien wij geen faceboek hebben spreken wij (als je weer thuis bent) graag iets met je af..
    om je mooie verhalen en foto's te bekijken / beluisteren.

Nog heel veel plezier!
    Groetjes Peter en Debby

• 10 September 2012 - 14:13

Johanna Van Der Heijden:

Leuk Melanie, je schrijft geweldig!! Het klinkt om jaloers op te worden, maar het is jouw meer gegund dan ieder ander, geniet nog zolang je daar bentwant het is zo weer voorbij, en dan is het weer het koude kikkerlandje waar je je mag vermaken. Liefs Johanna en Rinus.

• 11 September 2012 - 13:36

Anne-marie:

he mel
    wat geweldig allemaal ik zou zo met je willen ruilen hahahaha
    geniet van de tijd dat je er nog bent
    we zien je snel
    veel liefs de bosjes uit nuland xxxxxx

• 11 September 2012 - 19:39

Dewi:

Weer een heel mooi verhaal sisje! :D Dikke kus! xxxxxx

• 12 September 2012 - 20:41

Francien (v.d.Coolwijk):

Hoi Melanie,

Ik heb al je belevenissen gevolgd en nu ook eens een reactie.
    Het is al steeds gezegd maar ook ik geniet , zoals al die andere mensen, van je schrijfstijl.
    Misschien is schrijven wel iets voor een volgende baan.
    Wat maak je een hoop mee en wat een leuke, bijzondere verjaardag heb je daar gevierd.!
    Geniet nog van de komende weken.

Groeten,Francien.

• 14 Mei 2013 - 12:04

Fabie:

Beste,mag ik vragen bij welke organisatie je daar gewerkt hebt want ik zoek ook zoiets voor de periode van een half jaar!Ben je nu terug in Nederland?
    Groetjes